Kuir Kıbrıs Derneği – Fon Geliştirme Eğitimi:

Fon Geliştirme Eğitimi:

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Kuir Kıbrıs Derneği tarafından yürütülen “Renklerin Çeşitliliği” başlıklı yeni projenin Kuir aktivistlerine yönelik ilk kapasite geliştirme eğitimi olan Fon Geliştirme Eğitimi 30 Mart Cumartesi saat 10:00’da Kuir Kıbrıs Derneği Lefkoşa Ofisi’nde gerçekleşecektir.  

 ‘‘Lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks ve dahası (LGBTİ+), tüm renklerin birlikte var olabildiği bir Kıbrıs için Renklerin Çeşitliliği Projesi!’’ diyerek Aralık 2018’de  yola çıkan ve üç yıl sürecek olan proje, Kıbrıs’ın kuzey kesiminde LGBTİ+’ların insan haklarına erişimini sağlamak ve ayrımcılığı engellemeyi hedeflemektedir.

Fon Geliştirme eğitimi Fon Geliştirme ve İletişim uzmanı Cemil Hafız tarafından verilecektir. Saat 10:00’da başlayacak olan eğitimin ilk yarısında, bireysel fon geliştirmeden kurumsal fon geliştirmeye, fon geliştirmek için strateji geliştirmekten bu stratejilerin devamı için aktivite planlamasına ve bu planların değerlendirilmesine kadar fon geliştirmeye dair bir çok teorik bilgilerin aktarılması yer alacaktır. Öğleden sonra gerçekleşecek olan ikinci yarısında ise, aktivistler Cemil Hafız’ın yönlendirmeleri doğrultusunda teorik bilgilerini grup çalışmaları ile pratiğe dökeceklerdir.  

Eğitim Kuir Kıbrıs Aktivistlerine yönelik olup, üye olmayıp derneğin üyesi olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza da açıktır.

Üyelik başurusu yapmak isteyen arkadaşlar alttaki linke tıklayarak üyelik ön-başvuru formunu doldurabilirler:

https://goo.gl/forms/QhKBmBa0C7QwdIsB3

Scroll to Top