2021’in ilk Stajyerlerini Arıyoruz

2021’in ilk Stajyerlerini Arıyoruz

Kuir Kıbrıs Derneği olarak staj programı için stajyer arıyoruz.

Staj programı, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Kuir Kıbrıs Derneği tarafından uygulanan Renklerin Çeşitliliği Projesi kapsamında uygulanacaktır.

2019’dan bu yana Kuir Kıbrıs Derneği olarak staj programları düzenliyoruz. LGBTİ+ mücadelesinin parçası olup tam zamanlı bir ay veya yarı zamanlı iki ay sürecek olan Kuir Kıbrıs Derneği Staj Program’ına katılım sağlayabilecek ve dernek faaliyetlerinin bir parçası olup dernek çalışanları ile birlikte hareket etme isteğine sahip stajyerler arıyoruz.

Her derneğin, topluluğun kendine has özellikleri vardır. Biz Kuir Kıbrıs Derneği olarak anti-hiyerarşik bir yapılanmaya sahip, sosyokrasi ile çalışan bir örgütüz. Derneğimizi ve işleyişini gözlemlemeye ve deneyimlemeye gönüllüysen, zaman yönetiminde iyi ve girişken bir kişiliğe sahibim  diyorsan seni Kuir Kıbrıs’ın stajyeri olmaya davet ediyoruz!

Staj süremiz bir ay olup, stajyer arkadaşlarımızdan beklediklerimiz; ofis çalışmalarında dernek çalışanlarını desteklemek, yürütülen proje faaliyetlerinde aktif rol almak, dijital platformları iyi bilmek ve kullanabilmek, web sitesi için içerik oluşturmak, video editleyebilmek,  fon geliştirme faaliyetlerinde yer almaya gönüllü olmak, medya takibi ve raporlama üzerine yürütülen çalışmalarda destek olmak.

Bu sayede, yönetimsel ve iletişim alanlarında kendinizi geliştirme fırsatı, sosyalleşme ve hak temelli bir sivil toplum örgütünde staj tecrübesi edinme fırsatı bulacaksınız.

Bize queercyprus@gmail.com adlı e-mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

Başvuru yapmadan önce, sizin için oluşturduğumuz Kuir Kıbrıs Derneği – Staj Programı Kılavuz Kitapçığı‘nı okumayı unutmayın! Tüm detaylar orada!

Başvuru Tarihi: 15/02/2021 Cuma, Saat: 18:00 (Kıbrıs Saatiyle).

Scroll to Top